30 GODINA VAŠEG POVERENJA

Kuća Alkyon Luxury

Ova vila je sama po sebi dovoljno inspirativna, te iz tog razloga nije lako naći pravu meru u opisu. Najlakše je napisati nešto što je već viđeno, upotrebiti neku od fraza poput “fotografije govore više od reči…”, ali ovaj jedinstveni kompleks zaista zaslužuje da se o njemu piše drugačije. Ako hoćemo da budemo umereni i da nekog slučajno ne naljutimo, onda nećemo reći da je najbolja vila u Sivoti, već da je jedna od najboljih. Ova naša tvrdnja je potkrepljena najvišim ocenama gostiju, koji su predhodnih godina boravili u njoj.

Kuca Alkyon Luxury Sivota
Kuca Alkyon Luxury Sivota1
Kuca Alkyon Luxury Sivota2
Kuca Alkyon Luxury Sivota3
Kuca Alkyon Luxury Sivota4
Kuca Alkyon Luxury Sivota5
Kuca Alkyon Luxury Sivota6
Kuca Alkyon Luxury Sivota7
Kuca Alkyon Luxury Sivota8
Kuca Alkyon Luxury Sivota9
Kuca Alkyon Luxury Sivota10
Kuca Alkyon Luxury Sivota11
Kuca Alkyon Luxury Sivota12
Kuca Alkyon Luxury Sivota13
Kuca Alkyon Luxury Sivota14
Kuca Alkyon Luxury Sivota15
Kuca Alkyon Luxury Sivota16
Kuca Alkyon Luxury Sivota17
Kuca Alkyon Luxury Sivota18
previous arrow
next arrow
Kuca Alkyon Luxury Sivota
Kuca Alkyon Luxury Sivota1
Kuca Alkyon Luxury Sivota2
Kuca Alkyon Luxury Sivota3
Kuca Alkyon Luxury Sivota4
Kuca Alkyon Luxury Sivota5
Kuca Alkyon Luxury Sivota6
Kuca Alkyon Luxury Sivota7
Kuca Alkyon Luxury Sivota8
Kuca Alkyon Luxury Sivota9
Kuca Alkyon Luxury Sivota10
Kuca Alkyon Luxury Sivota11
Kuca Alkyon Luxury Sivota12
Kuca Alkyon Luxury Sivota13
Kuca Alkyon Luxury Sivota14
Kuca Alkyon Luxury Sivota15
Kuca Alkyon Luxury Sivota16
Kuca Alkyon Luxury Sivota17
Kuca Alkyon Luxury Sivota18
previous arrow
next arrow

Tip smeštaja:

1/3+1 apartman – u jednoj prostoriji kuhinja, jedan kanabe i jedan pomoćni ležaj (dušek standardnih dimenzija 190x80cm), a u drugoj prostoriji jedan bračni ležaj.
1/3+1 mezoneta – na donjem nivou kuhinja, jedan kanabe i jedan pomoćni ležaj (dušek standardnih dimenzija 190x80cm) i kupatilo, a na gornjem nivou jedan bračni ležaj i kupatilo.
1/4 duplex apartman – u jednoj prostoriji kuhinja, u drugoj prostoriji dva obična ležaja i u trećoj prostoriji jedan bračni ležaj.
1/4+1 duplex apartman – u jednoj prostoriji kuhinja i kanabe, u drugoj prostoriji dva obična ležaja i u trećoj prostoriji jedan bračni ležaj.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira – BESPLATNO.

GPS KOORDINATE: 39°24’48.7″N 20°14’22.8″E

Opis kuće Alkyon Luxury u Sivoti

Apartmani u Sivoti – Alkyon Luxury

Lokacija: Alkyon Luxury Resort se nalazi u mirnom delu Sivote, na oko 400 m od plaže Galikos Molos i oko 450 m od marine.
Ova vila je sama po sebi dovoljno inspirativna, te iz tog razloga nije lako naći pravu meru u opisu. Najlakše je napisati nešto što je već viđeno, upotrebiti neku od fraza poput “fotografije govore više od reči…”, ali ovaj jedinstveni kompleks zaista zaslužuje da se o njemu piše drugačije. Ako hoćemo da budemo umereni i da nekog slučajno ne naljutimo, onda nećemo reći da je najbolja vila u Sivoti, već da je jedna od najboljih. Ova naša tvrdnja je potkrepljena najvišim ocenama gostiju, koji su predhodnih godina boravili u njoj. Šta je to što nam ona pruža više od ostalih vila? Verovatno mnogo toga, ali izdvojićemo ono što smatramo da je i najvažnije. Vlasnici vile su se maksimalno potrudili da sa bezbroj detalja učine boravak gostiju prijatnijim, a da se samim tim osećaju kao da su kod kuće. Za one koji bi da pobegnu od vreline velegradskog asfalta, a ujedno bi želeli da pronađu mir, privatnost, svežinu, osete miris borovine i raznovrsnog cveća, Alkyon Luxury Resort je nesumnjivo pravi izbor. Sadržaj ove vile upotpunjuje prelepo uređeno dvorište, okruženo zelenilom (travnjakom, borovinom, maslinama). Zatim bazen, pristojnih dimenzija, sa elegantnim, udobnim ležaljkama i suncobranima, gde ćete sigurni smo provesti deo dana. Neposredno pored bazena se nalazi brižno skockan letnjikovac, sa potpuno opremljenom kuhinjom, gde čak možete pripremiti obrok ili ga servirati, ako je već pripremljen u kuhinji vašeg apartmana. U dvorištu vile se nalazi obezbeđen parking. Vila poseduje smeštajne jedinice različitog tipa i veličine, apartmane, duplexe, mezonete. Sve su prostrane, uređene sa bezbroj detalja u kombinaciji modernog i etno stila. Svaka je opremljena kuhinjom, LCD TV-om sa satelitskim kanalima, klima uređajem, sefom, internetom. Poseban ugođaj će vam pružiti pogled sa terase na očaravajući zaliv Sivote, sve jedno da li uz prvu jutarnju kafu ili u smiraj dana uz čašicu neizbežnog uza i Grčkog meza.

Opis vile

  • 400 m od mora
  • Besplatno korišćenje klima uređaja
  • Besplatan WiFi internet

Sadržaj apartmana

  • TV
  • Kompletno opremljena kuhinja
  • Peškiri

Autobuski prevoz

  • Mogućnost polaska iz Subotice 

SLIČNO U PONUDI – Apartmani u Sivoti

Kuća Fotini NewSivota

Kuća Fotini New
Sivota

Vila je već nekoliko godina u našoj ponudi pod imenom "Katero ex Parasole", ali je od jeseni 2017. godine promenila vlasnika i sada se zove "Fotini...

opširnije
Kuća LoutsisSivota

Kuća Loutsis
Sivota

Vila Loutsis je nedavno delimično renovirana čime je dobila na kvalitetu, gde dominiraju boje toplih tonova. Sadržaj vile upotpunjuje besprekorno...

opširnije
Kuća NiridesSivota

Kuća Nirides
Sivota

Zbog svoje lokacije, gostima nudi mir i tišinu za odmor i prelep pogled na plažu “Karvuno”, kao i ostrva koja se pružaju neposredno preko puta...

opširnije

Naša adresa

Ulica Dimitrija Tucovica 2

 Subotica

KOntakt Info

E-mail: info@proffis.rs
Tel:  +381 24 600 660 , +381 69 651 660

P o z o v i t e  još danas!

024/600-660