30 GODINA VAŠEG POVERENJA

Hotel Babin Zub

Hotel „Babin Zub“ na Staroj Planini na 1.577 m/nv, u gustoj bukovoj šumi, nalazi se u podnožju stenovitog vrha Babin zub (1.785 mnv) po kome je dobio ime. Zapadna strana ovog vrha, ispod koga se nalazi hotel, je karakteristična po vertikalnim odsecima stena sa visinom do 200m. Jedan od njih je nalik starom zubu, odakle potiče i naziv samog masiva. U neposrednoj blizini hotela „Babin zub“ nalazi se i planinarski dom „Midžor“. Od hotela „Stara planina“ je udaljen 4,2 km, a do najbliže skijaške staze „Konjarnik“ ima 400m. Udaljenosti do najvišeg vrha Stare planine Midžor je 8 km.

 

Stara_planina1a
Stara-planina
stara-planina-skimapa-1200
Stara-planina-sl-1
previous arrow
next arrow
Stara_planina1a
Stara-planina
stara-planina-skimapa-1200
Stara-planina-sl-1
previous arrow
next arrow

Sadržaj hotela: Hotel “Babin Zub” raspolaže smeštajnim kapacitetom od 60 ležajeva u 1/2, 1/2+1 i 1/3 sobama i dva apartmana, kao i recepcijom, restoranom sa 70 mesta, banket salom od 10 mesta i salom za sastanke od 40 mesta, skijašnicom i TV i kamin-salom. U hotelu je dostupan besplatan WIFI internet pristup. U neposrednoj blizini hotela se nalazi i parking, kao i ograđeni teren za male sportove (odbojka, košarka) koji se koristi tokom leta.

Tip smeštaja:
Smeštajni kapacitet hotela „Babin zub“ je 60 ležajeva u 1/2 i 1/3 sobama i 2 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom i TV.

– Dvokrevetne sobe veličine oko 16,2 sa krevtima 190 x 90, lcd tv, telefon, kupatilo. Sobe su za 1-2 odrasle osobe.

– Trokrevetne sobe veličine oko 20m2 sa krevetima 190 x 90. lcd tv, telefon, kupatilo. Sobe su za 1-3 odrasle osobe.

– Apartmani su veličine 25m2, francuski ležaj 140 x 190, sofa u dnevnom boravku, lcd tv, telefon, kupatilo, mini bar (uz naplatu). Apartmani su za maksimalno 1-3 odrasle osobe ili 2 odraslih i dvoje dece (deca dele sofa ležaj).

CENA UKLJUČUJE:
● ukjučeno u cenu: izabrana usluga – pun panison, polupansion, noćenje s doručkom
● način služenja obroka: buffet doručak, (kafa čaj), A la carte ručak, A la carte večera (početak usluge je večera, a ručak je kraj usluge);
● besplatan wi/fi Internet u svim javnim prostorima i sobama ● besplatno korišćenje skijašnice za odlaganje skija

CENA NE UKLJUČUJE:
● boravišnu taksu – odrasli 110 din dnevno po osobi; deca 7-15 godina 55 din dnevno po osobi; deca do 7 godina ne plaćaju;
● hotelsko osiguranje plaćaju svi gosti u iznosu od 11 din dnevno po osobi (takse se plaćaju u agenciji).

POPUSTI ZA DECU:
● deca do 3,99 godine – besplatno, bez ležaja;
● deca 4-11,99 godina, sa 2 odraslih imaju
– 30% popusta ako koriste sopstevni ležaj i – 50% popusta ukoliko koriste zajednički ležaj;
● jedna odrasla osoba i jedno dete 4-11,99 godina – dete plaća punu cenu
● jedna odrasla osoba I deca do 3,99 godine u dvokrevetnoj sobi – odrasla osoba plaća jednokrevetnu sobu, dete je besplatno.
● napomena: Roditelj/pratilac je dužan da prilikom chek in-a prezentuje važeći dokument (zdravstvenu knjižicu ili pasoš ) deteta. U slučaju da roditelj/pratilac ne prezentuje isti biće naplaćena puna cena bez popusta za decu.

DOPLATE:
● doplata za jednokrevetnu sobu je 3.600 RSD dnevno
● Doplata u apartmanima za više osoba od propisanog (za 4-tu odraslu) 1.800 RSD po osobi dnevno.
● dozvoljen boravak za kućne ljubimce uz doplatu 1.560 RSD dnevno (maksimalno do 10kg, psi I mačke), obavezna najava.
● Check in: od 16h do 23h, Check out: do 07h do 12h. Kasnije odjavljivanje: do 14h – 15€ po osobi, posle 14h se plaća puna cena jedne noći prema cenovniku.

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

AVANSNO:
– Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

NA RATE:
– Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
– Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate

SLIČNO U PONUDI – STARA PLANINA ZIMOVANJE

PLANINSKI DOM MIDŽOR

PLANINSKI DOM MIDŽOR

Planinski dom Midžor Planinarski doma Babin zub se nalazi na 1.580 metara nadmorske visine, ispod istoimenong stenovitog vrha. Sagrađen je...

HOTEL STARA PLANINA

HOTEL STARA PLANINA

Hotel Stara Planina  Hotel Stara Planina nalazi se na jednom od najlepših mesta Stare planine - Jabučkom ravništu, na 1.466m nadmorske visine. Pravu...