30 GODINA VAŠEG POVERENJA

Hotel Stara Planina 

Hotel Stara Planina nalazi se na jednom od najlepših mesta Stare planine – Jabučkom ravništu, na 1.466m nadmorske visine. Pravu atrakciju predstavlja prva gondola u Srbiji koja skijaše prevozi od hotela do vrha Babin zub. Hotel i spa Stara Planina nalazi se pored samog ski lifta, što omogućava direktan prilaz ski stazama. Otvoren je 2012. godine i raspolaže impresivnim velnes sadržajima, kao što su hidromasažne kade, teretana i bazen. U hotelu Stara Planina možete iznajmiti ski opremu i rezervisati časove skijanja. Ostali sadržaji hotela obuhvataju à-la-carte restoran, bar i nekoliko prodavnica. Deca se mogu zabavljati u igraonici ili na igralištu.

 

Stara_planina1a
Stara-planina
stara-planina-skimapa-1200
Stara-planina-sl-1
previous arrow
next arrow
Stara_planina1a
Stara-planina
stara-planina-skimapa-1200
Stara-planina-sl-1
previous arrow
next arrow

Sadržaj hotela: 3 konferencijske sale, restoran, loby bar sa sunčanom terasom, picerija, bar, dečja igraonica,dečje igralište, baby corner za čuvanje beba, klizalište, wellness & spa centar sa zatvorenim bazenom, kozmetičko/frizerski salon, bankomat, menjačnica, prodavnica, suvenirnica, brendirana prodavnica garderobe, parfimerija, apoteka, room service, mesto za odlaganje prtljaga, usluga recepcije 24h i podzemna garaža (147 parking mesta, uz 8 mesta za vozila osoba sa invaliditetom).

Wellness & Spa centar: se prostire na 1000m², u okviru koga se nalaze: zatvoreni bazen, hidromasažna kada, sauna i hamam, relax zona sa ležajkama, masaže i tretmani, fitness sala.

Skijašnica: u okviru hotela nalazi se na svega 150m od početne stanice gondole i u njoj gosti mogu da iznajme, odlože i servisiraju ski opremu.

Biznis sale: Hotel u svojoj ponudi ima 3 multimedijalne konferencijske sale, jednu od 100m2 koja može da primi 80 osoba i deljiva je sistemom pokretnih zidova, kao i dve manje sale od po 40m2. Sale su opremljene svim neophodnim sadržajima za održavanje seminara, team buildinga, poslovnih sastanaka, radionica i sl.

Usluga: light all Inclusive.- doručak, lagani ručak, večera piće tokom ručka i večere (vino, pivo i gazirana bezalkoholna pića).

Lokacija: 43.362485, 22.582999

CENA UKLJUČUJE:
● smeštaj u izabranoj sobi na bazi POLUPANSIONA, doručak (poslednji obrok), večera (prvi obrok) – uz obroke je uključeno piće – lokalno stono vino, pivo, voda, bezalkoholna gazirana i negazirana pića) ● korišćenje wellness i spa centra ● animacija za decu uzrasta 3-12 godina ● wifi u sobama i hotelskim prostorijama ● korišćenje skijašnice ● opremu za bebe ● škola plivanja za decu uzrasta 4 – 9,99 godina svakodnevno u jutarnjim časovima ● za decu 4 – 9,99 godina za boravak od minimum 7 noći celodnevni skipas, grupna škola skijanja i ski oprema u periodu 09-12h (škola skijanja i ski oprema ne važe na dan dolaska; rad ski staza i žičara zavisi od Skijališta Srbije, čime je uslovljeno izdavanje skipass-a i rad škole skijanja). ● Check in: od 16h, Check out: do 12h.

POPUSTI ZA DECU:
● deca do 2,99 godine – besplatno u pratnji dve puno platežne osobe ● deca 3 – 5,99 godina 70% popusta u pratnji dve puno platežne osobe; ● deca 6 – 14,99 godina 50% popusta u pratnji dve puno platežne osobe; ● stariji od 15 godina / treća odrasla osoba 10% popusta u pratnji dve puno platežne osobe; ● jedna odrasla osoba i jedno dete – dete plaća punu cenu; ● deca do 3 godine i jedna odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi – odrasla osoba plaća jednokrevetnu sobu, dete je besplatno.

DOPLATE:
● 
Doplata za ručak 2.950 RSD po osobi, deca po uslovima boravka za decu. ● doplata za jednokrevetnu sobu je 4.750 RSD dnevno; ● kućni ljubimci 1.800 RSD dnevno (maksimalno do 10kg; smeštaj isključivo u superior sobi i junior apartmanu );
● doplata u apartmanu za veći broj osoba od predviđenog je 3.6900 RSD po osobi, osim za decu do 3 godine; ● Doplata za kraći boravak od minimalno navedenog je +10% uz predhodno proveru raspoloživosti

CENA NE UKLJUČUJE:
● boravišnu taksu – odrasli 110 din dnevno po osobi; deca 7-15 godina 55 din dnevno po osobi; deca do 7 godina ne plaćaju
● hotelsko osiguranje plaćaju svi gosti u iznosu od 8 din dnevno po osobi (plaćaju se u agenciji).

NAPOMENA:
● Roditelj/pratilac je dužan da prilikom chek in-a prezentuje važeći dokument deteta (zdravstvenu knjižicu ili pasoš) .
● U slučaju da roditelj/pratilac ne prezentuje isti biće naplaćena puna cena bez popusta za decu.

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

AVANSNO:
– Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

NA RATE:
– Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
– Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate

SLIČNO U PONUDI – STARA PLANINA ZIMOVANJE

PLANINSKI DOM MIDŽOR

PLANINSKI DOM MIDŽOR

Planinski dom Midžor Planinarski doma Babin zub se nalazi na 1.580 metara nadmorske visine, ispod istoimenong stenovitog vrha. Sagrađen je...

HOTEL BABIN ZUB

HOTEL BABIN ZUB

Hotel Babin Zub Hotel "Babin Zub" na Staroj Planini na 1.577 m/nv, u gustoj bukovoj šumi, nalazi se u podnožju stenovitog vrha Babin zub (1.785 mnv)...