30 GODINA VAŠEG POVERENJA

Kuća Magnolia

Vila Magnolia se nalazi na laganoj uzvišici (zato je preporučujemo putnicima koji dolaze sopstvenim prevozom), odakle se pruža fantastičan pogled na marinu i mesto Sivota. Vila ima prelepo veliko dvorište ukrašeno fontanama, cvećem i bujnim zelenilom. U dvorištu se nalazi mini zabavni park za decu. Poseban ambijent čini letnjikovac sa zajedničkom garniturom za sedenje, pored koga se nalazi zidani roštilj na otvorenom, a odakle se takodje pruža prelep pogled na marinu i Sivotu.

Kuca Magnolia Sivota
Kuca Magnolia Sivota1
Kuca Magnolia Sivota2
Kuca Magnolia Sivota3
Kuca Magnolia Sivota4
Kuca Magnolia Sivota5
Kuca Magnolia Sivota6
Kuca Magnolia Sivota7
Kuca Magnolia Sivota8
Kuca Magnolia Sivota9
Kuca Magnolia Sivota10
Kuca Magnolia Sivota11
Kuca Magnolia Sivota12
Kuca Magnolia Sivota13
Kuca Magnolia Sivota14
Kuca Magnolia Sivota15
previous arrow
next arrow
Kuca Magnolia Sivota
Kuca Magnolia Sivota1
Kuca Magnolia Sivota2
Kuca Magnolia Sivota3
Kuca Magnolia Sivota4
Kuca Magnolia Sivota5
Kuca Magnolia Sivota6
Kuca Magnolia Sivota7
Kuca Magnolia Sivota8
Kuca Magnolia Sivota9
Kuca Magnolia Sivota10
Kuca Magnolia Sivota11
Kuca Magnolia Sivota12
Kuca Magnolia Sivota13
Kuca Magnolia Sivota14
Kuca Magnolia Sivota15
previous arrow
next arrow

Tip smeštaja:
1/4 apartman – u jednoj prostoriji bračni ležaj, u drugoj prostoriji čajna kuhinja i kanabe na razvlačenje.
1/4+1 apartman – u jednoj prostoriji bračni ležaj, u drugoj prostoriji čajna kuhinja i kanabe na razvlačenje i fotelja na razvlačenje.
1/4 penthouse – apartman na poslednjem spratu sa dve terase sa pogledom na more, u jednoj prostoriji bračni ležaj, u drugoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

Korišćenje WI-FI interneta i peškira – BESPLATNO. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ po danu.

U dvorištu se nalazi obezbeđen parking prostor.

GPS KOORDINATE: 39°24’52.2″N 20°14’15.0″E

Opis kuće Magnolia u Sivoti

Apartmani u Sivoti – Magnolia

Lokacija: udaljena je oko 300m od najbliže plaže „Zeri“, od plaže „Galikos Molos“ oko 450m, oko 600m od mini Aqua parka i oko 850m od marine.
Vila Magnolia se nalazi na laganoj uzvišici (zato je preporučujemo putnicima koji dolaze sopstvenim prevozom), odakle se pruža fantastičan pogled na marinu i mesto Sivota. Vila ima prelepo veliko dvorište ukrašeno fontanama, cvećem i bujnim zelenilom. U dvorištu se nalazi mini zabavni park za decu. Poseban ambijent čini letnjikovac sa zajedničkom garniturom za sedenje, pored koga se nalazi zidani roštilj na otvorenom, a odakle se takodje pruža prelep pogled na marinu i Sivotu. Raskošni eksterijer vile se potpuno uklapa u ambijent i prateći sadržaj vile. Apartmani su veoma komforni, predviđeni su za smeštaj 4-5 osoba, opremljeni sa puno ukusa i zanimljivih detalja koji će vam svakako ulepšati boravak i uticati na vaše dobro raspoloženje. Svaki apartman ima potpuno opremljenu kuhinju i suvišno je nabrajati šta sve sadrži, jer nema čega nema, zatim kupatilo sa tuš kabinom i terasom sa garniturom za sedenje.
Pogled koji ostavlja bez daha je ono što ovaj penthouse na poslednjem spratu vile čini posebnim. Jedinstvenost istog je i u predivnoj, velikoj terasi opremljenoj ležaljkama, što vam omogućava uživanje na suncu u privatnosti vašeg apartmana. Sa velelepne terase se pruža vidik na prelepu Sivotu, zelena brda i mora iza gradića. Veoma prostran i sa ukusom opremljen kvalitetnim nameštajem, ovaj moderni penthouse će biti pravi izbor za svaku porodicu ili društvo. Opremljen je klima uređajem i kuhinjom sa šporetom i frižiderom, TV-om u dnevnoj i spavaćoj sobi kao i fenom za kosu u kupatilu. Korišćenje Wi-Fi interneta je besplatno.
Zbog već navedenog sadržaja vile, nije teško zaključiti da bi za veća društva ili nekoliko porodica koje putuju zajedno bilo idealno iznajmiti celu vilu, pa vam od ove godine otvaramo i tu mogućnost, kako bi vaš odmor bio kompletan.

Opis vile

  • 300 m od mora
  • Klima uređaj
  • Besplatan WiFi internet
  • Parking

Sadrzaj apartmana

  • TV
  • Kompletno opremljena kuhinja
  • Peškiri

Autobuski prevoz

  • Mogućnost polaska iz Subotice 

SLIČNO U PONUDI – Apartmani u Sivoti

Kuća Fotini NewSivota

Kuća Fotini New
Sivota

Vila je već nekoliko godina u našoj ponudi pod imenom "Katero ex Parasole", ali je od jeseni 2017. godine promenila vlasnika i sada se zove "Fotini...

opširnije
Kuća LoutsisSivota

Kuća Loutsis
Sivota

Vila Loutsis je nedavno delimično renovirana čime je dobila na kvalitetu, gde dominiraju boje toplih tonova. Sadržaj vile upotpunjuje besprekorno...

opširnije

Naša adresa

Ulica Dimitrija Tucovića 2

Subotica

KOntakt Info

E-mail: info@proffis.rs
Tel:  +381 24 600 660 , +381 69 651 660

P o z o v i t e  još danas!

024/600-660