30 GODINA VAŠEG POVERENJA

KRF LETO 2024

Blagoslovljena majkom prirodom, prirodne lepote Krfa čine ga ostrvom koje se posećuje iznova i iznova. Poznato i kao smaragdno ostrvo, Krf je drugo najveće ostrvo Jonskih ostrva u Grčkoj, dok je svetski poznato po svojoj istorijskoj baštini, mitološkom značaju, bujnim pejzažima, brojnim atrakcijama, predivnim plažama i živahnom temperamentu svojih stanovnika. Inspirisane venecijanskom i vizantijskom arhitekturom, sela Krfa su izgrađena u tradicionalnom stilu, odišući neverovatnom toplinom i autentičnošću. Podsećanjem na prošlu eru Krf uspeva da očarava svoje posetioce harmoničnom kombinacijom kosmopolitskog glamura i istinskog gostoprimstva. Bogata kulturna istorija ostrva oživljava slike, spomenike, muzeje i atrakcije koje nudi ovo šarmantno ostrvo Jonskog mora. Slikovite plaže, lokalni događaji i mnoštvo aktivnosti za decu i odrasle omogućavaju gostima da svoj odmor provedu uz kreativne slobodne aktivnosti koje će definitivno očarati i najzahtevnije putnike. Krf je takođe poznat po uzbudljivim događajima koji se organizuju tokom cele godine, kao što su Sveta nedelja i proslava Uskrsa, turnir u kriketu u maju, jedriličarska trka i maraton u junu, Festival horova u julu.

Udaljenost Krfa od Subotice je 1163 km. Organizovan autobuski prevoz ili transfer sa polaskom iz Subotice!

Nema pronađenih rezultata

Stranica koju ste tražili nije pronađena. Pokušajte da suzite pretragu, ili koristite navigaciju iznad kako biste pronašli objavu.

Mapa Krf

KRF – DODATNE AKTIVNOSTI

Vodeni park Aqualand

Uz tobogane, reke i rafting na splavu, Corfu’s Akualand nudi zabavu sa 75 000 kvadratnih metara sa adrenalinskim materijalom poput tobogana Crna rupa i Kamikaze, kao i porodičnim splavovima, lenjom rekom i trećim najvećim svetskim bazenom na svetu.

Vodič za pratnju kroz Krfske staze

Ovo novo izdanje Vodiča može se kupiti na mreži u pdf formatu tako da se informacije i uputstva svakog dana nalaze na jednom A4 listu. Mape koje prate beleške su referencirane na dan kada se odnose na njih, a listovi se mogu prevoditi radi lakše upotrebe.

Kompletna knjiga za šetnju Krfom

Krf je raj šetača, sa ogromnom raznolikošću pejzaža, divnim pešačkim stazama i mnogim zanimljivim mestima kojima treba težiti. U ovoj knjizi, koju možete preuzeti kao PDF datoteku, Hilari Paipeti deli znanje o šetnji koje je stekla tokom godina na Krfu.

Golf klub Krf

Ovaj lepi kurs sa 18 rupa mnogi su opisali kao jednu od najboljih skrivenih tajni u Evropi. Smešten na 14km od grada Krfa, dizajnirao ga je poznati švajcarski arhitekta Donald Harradine, koji je prirodnim lepotama doline Rope svojim idejama spojio prirodne intervencije kako bi stvorio kurs pogodan i za napredne igrače i za početnike.

Krf-Meteora Tura

Celodnevni obilazak s Krfa do istorijskih manastira Meteora u kontinentalnoj Grčkoj. U cenu ovog izleta je uključen sav prevoz (transferi, autobusi, trajekt), stručni vodič i ulazak u manastire.

Jedrenje

Jedrite oko prelepih Jonskih ostrva sa nekom od kompanija kojom upravlja vlasnik, koja nudi stepen fleksibilnosti, ljubaznosti i lične pažnje