30 GODINA VAŠEG POVERENJA

Hotel Guinness

Lokacija:
Hotel MPM Guinness je veoma kvalitetan hotel sa četiri zvezdice na odličnoj lokaciji u Banskom. Udaljen je oko 200 m od gondole i 10 minuta hoda od centra grada. Enterijer hotela je izuzetno prijatan sa jednim od najlepših lobi barova u Banskom. Hotel Guinness vas očarava svojom jedinstvenom atrijumskom arhitekturom i stilom. Hotel nudi svojim gostima ugodnu atmosferu i personalizovanu uslugu.

Sadržaj hotela:
recepcija, lobi, lobi bar, glavni restoran, mehana, igraonica za decu, zatvoreni bazen, fitnes, đakuzi, sauna, parno kupatilo, solarijum, masaža, bilijar, konferencijska sala, parking.

Besplatne usluge:
Wi-Fi, bazen, sauna, parno kupatilo, mesta za parkiranje ograničenoig kapaciteta, skijašnica, igraonica za decu, prevoz do gondole i nazad.

Ishrana:
polupansion (doručak i večera).

GPS coordinates:
Latitude 41.83100744519512,
Longtitude 23.476259223760962

 

 

 

BanskoBULGARIA
ski-lift-scaled
bansko_map
bansko002
bansko-full
bansko-ski-runs-3
previous arrow
next arrow
BanskoBULGARIA
ski-lift-scaled
bansko_map
bansko002
bansko-full
bansko-ski-runs-3
previous arrow
next arrow

Smeštaj:
Hotel Guinness ima 38 studija, 54 apartmana i 27 mezoneta opremljenih novim i modernim nameštajem, A/C, TV, internetom, telefonom, kuhinjom i kupatilom sa tuš kabinom i fenom.

Studio za 2-3 osobe (2+1): oko 35 m2, francuski ležaj ili dva singla, fotelja na razvlačenje.

Apartmani za 2-4 osobe (2+2): oko 50 m2, fspavaća soba sa francuskim krevetom i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

Apartmani dupleks za 4-6 osoba (4+2): oko 75 m2, fjedna spavaća soba sa francuskim krevetom, druga spavaća soba sa dva odvojena kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

• Doplata za boravišnu taksu iznosi 1 € dnevno po osobi (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse).
• Obavezna doplata za novogodišnju večeru: odrasli 90 eur / deca (2-11.99 god) 45 eur.

USLOVI PLAĆANJA I NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje – 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
• Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
• Preko računa uz izdatu profakturu;
• Odloženo plaćanje čekovima građana: 40% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 31. marta 2023. godine;

SLIČNO U PONUDI – BANSKO ZIMOVANJE

HOTEL PERUN LODGE

HOTEL PERUN LODGE

Hotel Perun Lodge Lokacija:Hotel Perun Lodge se nalazi na odličnoj lokaciji, pored hotela „Lion“ i prekoputa hotela „Perun Casino & Platinum“....

HOTEL LION

HOTEL LION

Hotel Lion Lokacija:Lion Bansko je kvalitetan hotel sa dobrom lokacijom. Udaljen je 400 m od gondole, 20 min hoda od starog centra grada. Sadržaj...