30 GODINA VAŠEG POVERENJA

DJER – Autobusom 4 dana

Djer – pravi primer manjeg srednjevropskog grada, šesti grad po veličini u Madjarskoj, smešten na pola puta od Budimpešte do Beča. Zanimljiva arhitektura , crkve, istorijske zgrade, uske uličice, čine ga pravim izazovom za posetu.

DJER
DJER3
DJER4
DJER6
DJER7
previous arrow
next arrow
DJER
DJER3
DJER4
DJER6
DJER7
previous arrow
next arrow

PROGRAM PUTOVANJA: 

1.DAN putovanja BEOGRAD – DJER
Sastanak grupe u 22.45h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „BAS“, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23.30 h. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2.DAN DJER
Dolazak u jutarnjim satima. Po dolasku odlazak na informativno pešačko razgledanje grada čiji centar je sačuvao svoj istorijski karakter: Stari grad, Ovaroš leži na ušću reke Rabe i Dunava. Trg Beči kapu je jedan od najlepših baroknih trgova u Mađarskoj, i jedan od najstarijih trgova u Đeru, sve zgrade oko trga su spomenci. Glavni trg Đera, Trg Sečenji od 14. veka se koristi kao pijačni trg, gde se nekada nalazio grad iz rimskog doba. Glavna istorijska zgrada na trgu je Benediktinska crkva i samostan Svetog Ignjatija Lojolskog, kao i muzej apoteka Sečenji. Smeštaj u hotel posle 15.00h prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo da u individualnoj organizaciji posetite Adventure Park and Spa (link :
https://rabaquelle.hu/en/prices ). NOĆENJE.

3.DAN DJER /Fakultativno BEČ /
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti , a mi Vam preporučujemo fakultativno posetu Austriskoj prestonici Beču . Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: palata Belvedere – letnja rezidencija Eugena Savojskog, Parlament, Opera, Univerzitet, Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg… Nakon razgledanja slobodno vreme U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča povratak za Djer. Povratak u hotel . NOĆENJE.

4.DAN DJER / Fakultativno BRATISLAVA / BEOGRAD
DORUČAK. Nakon doručka odjava iz hotela. Slobodno vreme u Djeru do polaska za Srbiju ili fakultativni izlet za Bratislavu. Uživaćete u panoramskom razgledanju slovačke prestonice: Bratislavski dvorac, palata Graškalović, katedrala Sv. Martina, Stari trg, Biskupska palata, Reduta, Narodno Pozorište, Staro mesto sa starom gradskom većnicom… slobodno vreme. Povratak u Djer po ostatak grupe. Oko 15.00h kada je predviđen polazak grupe sa dogovorenog mesta ka Srbiji. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko ponoći (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa
pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) u odabranom hotelu, na bazi dva noćenja sa doručkom u odabranom hotelu u Djeru obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje , fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike, ulaznice za park – individualne , individualne troškove i ostale nepomenute troškove, Evropska Unija od naredne godine (tačan datum stupanja na snagu još nije preciziran a odnosi se na 2024. godinu), najavljuje uvodjenje Evropskog sistema putnih informacija i autorizacije (ETIAS) , za putovanje u Schengen zonu, za putnike kojima nije potrebna viza za ulazak u EU, uključujući i putnike iz BiH. Državljani trećih zemalja kojima nije neophodna viza za putovanje u Schengen zonu moraće individualno pre puta podneti zahtev za odobrenje putovanja jednostavnom procedurom korištenja internet stranice ili mobilne aplikacije ETIAS-a i za to će morati platiti naknadu u iznosu od 7 eura, a dobijeno odobrenje ETIAS-a važi će tri godine“, po trenutnim najvama..

POPUSTI I DOPLATE: Doplata za 1/1 sobu iznosi 55 € na cenu aranžmana i radi se isključivo NA UPIT. Deca po programu specijal ne ostvaruju popust. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

FAKULTATIVNI IZLETI I DOPLATE (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): Beč 35 €/ deca do 11,99 god 30 € Bratislava 25 € / deca do 11,99 god 20€ . (Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika-a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog izleta -ino partnera).

NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 6 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditne kartice INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kreditne kartice Komercijalne banke – isključivo u agenciji Argus Tours ili 40% po osobi prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 2 jednake mesečne rate prilikom rezervaciječekovima građana, bez uvećanja cene aranžmana ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.

OPIS HOTELA:
Hotel Danubius Raba 3* – nalazi se u starom gradu Đera, na 300 metara od železničke stanice. Sve sobe sa TWC i SAT TV-om. Gostima hotela su na raspolaganju restorana, sauna uz doplatu , masaza uz doplatu , fitness. Doručak (švedski sto – samoposluživanje).
https://hotel-raba-gyor.h-rez.com