Hotel Park Punat 4* - Krk

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Lokacija: Mesto Punat, 100 m do centra mesta, 8 km do mesta Krk.
Plaža: 300 m, šljunkovita, betonirana i stenovita, mogućnost najma ležaljki i suncobrana uz doplatu.
Bazen: Spoljašnji bazen, dečiji bazen sa gusarskom ladjom i toboganom, ležaljke i suncobrani do popunjenosti.
Usluga: ALL INCLUSIVE : doručak švedski sto, ručak švedski sto i večera švedski sto sa salatnim bifeom, show cooking; domaća alkoholna i bezalkoholna pića u restoranu tokom ručka i večere (lokalno pivo i vino, bezalkoholna pića, čaj, kafa); piće na baru kraj bazena od 10:00 do 22:00 (pivo, vino, voda, domaća alkoholna pića, bezalkoholna pića, kafa, čaj); sportske aktivnosti: aquabic, stoni tenis, boćanje, mini golf …; animacija za decu – Falky Land; večernja animacija dva puta nedeljno.
Klimatizovano: Da.
Internet: Wi-Fi, besplatno.
Parking: Besplatno.
Ostalo: Recepcija, restoran, bar, terasa, frizerski salon, masaža, pedikir, prodavnica suvenira, mini golf, stoni tenis, najam bicikala, fitnes, sportovi na vodi, u blizini i ronilacki centar i pivnica Borići (otvorena u julu i avgustu). 1/2 TWC- comfort (cca 20 m2): za dve odrasle osobe i jedno dete do 6 godina; spavaća soba sa francuskim ležajem i foteljom na razvlačenje. 1/2+2 TWC- family (cca 33 m2): za dve odrasle osobe i dva deteta do 12 godina; spavaća soba sa francuskim ležajem, odvojena soba sa kaučem za maksimalno dvoje dece. 1/2+1/2+1 TWC- suita (cca 40 m2): za maksimalno pet osoba (za dve odrase osobe i dva deteta ili za tri odrasle osobe i dva deteta) spavaća soba sa francuskim ležajem, odvojena spavaća soba sa dva odvojena ležaja i dnevni boravak sa foteljom na razvlačenje.
Napomene: Hotel se sastoji od dve zgrade, Park I i Park II, koji su međusobno udaljeni 50 m, restoran se nalazi u zgradi Park I.

CENOVNIK ZA SOPSTVENI PREVOZ

SLIČNO U PONUDI – HRVATSKA

Hotel Arkada 2*Hvar

Hotel Arkada 2*
Hvar

Lokacija: 900 m od centra mesta Stari Grad.Plaža: 50 m, šljunkovita, delom betonirana.Bazen: Spoljašnji bazen sa morskom vodom (temperatura 23 °C),...

opširnije

Naša adresa

Dimitrija Tucovića 2

Subotica

KOntakt Info

E-mail: info@proffis.rs
Tel:  +381 24 600 660 , +381 69 651 660

P o z o v i t e  još danas!

024/600-660