30 GODINA VAŠEG POVERENJA

Kuća Suzana - sa bazenom u Potosu

Vila Suzana se nalazi u Potosu, tačnije na izlazu iz Potosa i udaljena je oko 500 metara od centra mesta, a 100-ak metara od plaže. U prostranom, lepo uređenom dvorištu ovo je kuća sa bazenom u Potosu, sadrzi i ležaljke sa suncobranima, tuš, igralište za decu i zidani roštilj, a vila poseduje i veš mašinu koju gosti mogu besplatno koristiti. Vila Suzana ima dva objekta, jedan je veći, centralni, pored bazena i ima studije smeštene na prvom spratu, dok su u drugom objektu studiji nešto manjih dimenzija i nalaze se na drugom spratu. Ovo je kuća sa bazenom u Potosu, što će nadomestiti daljinu plaže.

Kuca Suzana Tasos (1)
Kuca Suzana Tasos (2)
Kuca Suzana Tasos (3)
Kuca Suzana Tasos (4)
Kuca Suzana Tasos (5)
Kuca Suzana Tasos (6)
Kuca Suzana Tasos (7)
Kuca Suzana Tasos (8)
Kuca Suzana Tasos (9)
Kuca Suzana Tasos (10)
Kuca Suzana Tasos (11)
Kuca Suzana Tasos (12)
Kuca Suzana Tasos (13)
Kuca Suzana Tasos (14)
Kuca Suzana Tasos (15)
Kuca Suzana Tasos (16)
Kuca Suzana Tasos (17)
Kuca Suzana Tasos (18)
Kuca Suzana Tasos (19)
Kuca Suzana Tasos (20)
Kuca Suzana Tasos (21)
Kuca Suzana Tasos (22)
Kuca Suzana Tasos (23)
previous arrow
next arrow
Kuca Suzana Tasos (1)
Kuca Suzana Tasos (2)
Kuca Suzana Tasos (3)
Kuca Suzana Tasos (4)
Kuca Suzana Tasos (5)
Kuca Suzana Tasos (6)
Kuca Suzana Tasos (7)
Kuca Suzana Tasos (8)
Kuca Suzana Tasos (9)
Kuca Suzana Tasos (10)
Kuca Suzana Tasos (11)
Kuca Suzana Tasos (12)
Kuca Suzana Tasos (13)
Kuca Suzana Tasos (14)
Kuca Suzana Tasos (15)
Kuca Suzana Tasos (16)
Kuca Suzana Tasos (17)
Kuca Suzana Tasos (18)
Kuca Suzana Tasos (19)
Kuca Suzana Tasos (20)
Kuca Suzana Tasos (21)
Kuca Suzana Tasos (22)
Kuca Suzana Tasos (23)
previous arrow
next arrow

Opis kuće Suzana u Tasosu

Apartmani u Tasosu – Suzana

Vila Suzana se nalazi na izlazu iz Potosa i udaljena je oko 500 metara od centra mesta, a 100-ak metara od plaže. U prostranom, lepo uređenom dvorištu nalazi se bazen, ležaljke sa suncobranima, tuš, igralište za decu i zidani roštilj, a vila poseduje i veš mašinu koju gosti mogu besplatno koristiti. Vila Suzana ima dva objekta, jedan je veći, centralni, pored bazena i ima studije smeštene na prvom spratu, dok su u drugom objektu studiji nešto manjih dimenzija i nalaze se na drugom spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju srazmrno broju ležajeva, kupatilo, terasu, TV, fen za kosu i klima uređaj čije korišćenje je uključeno u cenu najma apartmana. Čišćenje i promena posteljine je jedanput u toku boravka, a postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

Cenovnik Tasos Suzana Leto 2022

Apartmani u Sartiju

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
Sastanak putnika koji putuju autobuskim prevozom na mestu polaska je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
1. dan – 10 dan: Tasos – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
11 dan: Tasos – napuštanje objekta u 9h, polazak autobusa u popodnevnim, večernjim časovima.
Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
12 dan: Dolazak na mesto polaska

Uslovi plaćanja:
Sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju oscilacije kursa. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– FIRST MINUTE ponude se ne mogu plaćati čekovima građana.
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2020. uz uvećanje od 2% po mesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju posle polaska na put (naknada za obradu čekova). Čekovi se deponuju najkasnije 20 dana pred polazak na put. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– Administrativna zabrana: 30% akontacija, ostatak do 15.12.2020. uz uvećanje od 2% po mesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju posle polaska na put (naknada za obradu administrativne zabrane). Administrativna zabrana mora biti overena i predata najkasnije 20 dana pre poslaska na put. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.
– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije u skladu sa Zakonom o trgovini (Sl. Glasnik RS, br 52/2020 član 35 stav 15)
– U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

U cenu aranžmana je uračunato: – Vanlinijski prevoz autobusom sa polaskom iz Niša (audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na izabranoj relaciji u smenama VANSEZONE (označene zvezdicom). Uvećanje za polaske iz drugih mesta (severno od Niša) u VANSEZONI navedeno je u tabeli autobuskog prevoza. U smenama SEZONE cena autobuskog prevoza nije uključena u cenu aranžmana. Cene autobuskog prevoza po osobi u SEZONI nalaze se u tabeli autobuskog prevoza. – Smeštaj u izabranom objektu (po programu) – Organizacija i vođstvo puta.

U cenu aranžmana nije uračunato: boravišna taksa 0,5 eur/dan u apartmanima svih kategorija, prevoz autobusima turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele u smenama SEZONE (bez zvezdice), međunarodno zdravstveno putno osiguranje putnika (Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu), osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga, održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu, hrana, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

Opis vile

  • 100 m od mora
  • Klima uredjaj ukljucen u cenu
  • Besplatan WIFI internet
  • Bazen
  • Igraliste za decu
  • Rostilj

Sadrzaj apartmana

  • TV
  • Kompletno opremljena kuhinja

Autobuski prevoz

  • Polazak iz Subotice zagarantovan

SLIČNO U PONUDI – Apartmani na Tasosu

Naša adresa

Ulica Dimitrija Tucovica 2

 Subotica

KOntakt Info

E-mail: info@proffis.rs
Tel:  +381 24 600 660 , +381 69 651 660

P o z o v i t e  još danas!

024/600-660