30 GODINA VAŠEG POVERENJA

Kuća Rea - prostrani apartmani

Vila Rea je starija vila, udaljena oko 130 metara od plaže i nalazi se u mirnom delu Polihrona prema Haniotiju. Odlikuju je prostrani apartmani. Vila u ponudi ima četvorokevetne, petokrevetne i petokrevetne dupleks apartmane sa pomoćnim ležajem. Četvorokrevetni prostrani apartmani sadrže dve spavaće sobe i izdvojenu kuhinju. Petokrevetni prostrani apartmani poseduju dve spavaće sobe i peti ležaj je izdvojen u prostoriji gde je kuhinja ili se peti ležaj i pomoćni ležaj nalaze u kuhinji ili u prostoriji između spavaće sobe i trpezarije.

Kuca Rea Polihrono (1)
Kuca Rea Polihrono (2)
Kuca Rea Polihrono (3)
Kuca Rea Polihrono (4)
Kuca Rea Polihrono (5)
Kuca Rea Polihrono (6)
Kuca Rea Polihrono (7)
Kuca Rea Polihrono (8)
Kuca Rea Polihrono (9)
Kuca Rea Polihrono (10)
Kuca Rea Polihrono (11)
Kuca Rea Polihrono (12)
Kuca Rea Polihrono (13)
Kuca Rea Polihrono (14)
Kuca Rea Polihrono (15)
Kuca Rea Polihrono (16)
Kuca Rea Polihrono (17)
Kuca Rea Polihrono (18)
Kuca Rea Polihrono (19)
Kuca Rea Polihrono (20)
Kuca Rea Polihrono (21)
Kuca Rea Polihrono (22)
Kuca Rea Polihrono (23)
Kuca Rea Polihrono (24)
Kuca Rea Polihrono (25)
previous arrow
next arrow
Kuca Rea Polihrono (1)
Kuca Rea Polihrono (2)
Kuca Rea Polihrono (3)
Kuca Rea Polihrono (4)
Kuca Rea Polihrono (5)
Kuca Rea Polihrono (6)
Kuca Rea Polihrono (7)
Kuca Rea Polihrono (8)
Kuca Rea Polihrono (9)
Kuca Rea Polihrono (10)
Kuca Rea Polihrono (11)
Kuca Rea Polihrono (12)
Kuca Rea Polihrono (13)
Kuca Rea Polihrono (14)
Kuca Rea Polihrono (15)
Kuca Rea Polihrono (16)
Kuca Rea Polihrono (17)
Kuca Rea Polihrono (18)
Kuca Rea Polihrono (19)
Kuca Rea Polihrono (20)
Kuca Rea Polihrono (21)
Kuca Rea Polihrono (22)
Kuca Rea Polihrono (23)
Kuca Rea Polihrono (24)
Kuca Rea Polihrono (25)
previous arrow
next arrow

Opis kuće Rea u Polihronu

Apartmani u Polihronu – Rea

Vila Rea je starija vila, udaljena oko 130 metara od plaže i nalazi se u mirnom delu Polihrona prema Haniotiju. Vila u ponudi ima prostrane četvorokevetne, petokrevetne i petokrevetne dupleks apartmane sa pomoćnim ležajem. Četvorokrevetni apartmani sadrže dve spavaće sobe i izdvojenu kuhinju. Petokrevetni apartmani poseduju dve spavaće sobe i peti ležaj je izdvojen u prostoriji gde je kuhinja ili se peti ležaj i pomoćni ležaj nalaze u kuhinji ili u prostoriji između spavaće sobe i trpezarije. Svi apartmani imaju osnovno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, TV, terasu i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana, dok je promena posteljine jedanput u toku boravka. Vila takodje poseduje i prostoriju za poslednji dan boravka. Skromniji smeštaj za 5 do 6 osoba u mirnom delu Polihrona sa izuzetno prostranim duplex apartmanima.

Cenovnik Polihrono Rea Leto 2020

Apartmani u Sartiju

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
Sastanak putnika koji putuju autobuskim prevozom na mestu polaska je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
1. dan – 10 dan: Stavros – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
11 dan: Stavros – napuštanje objekta u 9h, polazak autobusa u popodnevnim, večernjim časovima.
Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
12 dan: Dolazak na mesto polaska

Uslovi plaćanja:
Sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju oscilacije kursa. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– FIRST MINUTE ponude se ne mogu plaćati čekovima građana.
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2020. uz uvećanje od 2% po mesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju posle polaska na put (naknada za obradu čekova). Čekovi se deponuju najkasnije 20 dana pred polazak na put. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– Administrativna zabrana: 30% akontacija, ostatak do 15.12.2020. uz uvećanje od 2% po mesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju posle polaska na put (naknada za obradu administrativne zabrane). Administrativna zabrana mora biti overena i predata najkasnije 20 dana pre poslaska na put. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski deo, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.
– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije u skladu sa Zakonom o trgovini (Sl. Glasnik RS, br 52/2020 član 35 stav 15)
– U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

U cenu aranžmana je uračunato: – Vanlinijski prevoz autobusom sa polaskom iz Niša (audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na izabranoj relaciji u smenama VANSEZONE (označene zvezdicom). Uvećanje za polaske iz drugih mesta (severno od Niša) u VANSEZONI navedeno je u tabeli autobuskog prevoza. U smenama SEZONE cena autobuskog prevoza nije uključena u cenu aranžmana. Cene autobuskog prevoza po osobi u SEZONI nalaze se u tabeli autobuskog prevoza. – Smeštaj u izabranom objektu (po programu) – Organizacija i vođstvo puta.

U cenu aranžmana nije uračunatoboravišna taksa 0,5 eur/dan u apartmanima svih kategorija, prevoz autobusima turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele u smenama SEZONE (bez zvezdice), međunarodno zdravstveno putno osiguranje putnika (Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu), osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga, održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu, hrana, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

Opis vile

  • 130 m od mora
  • Klima uredjaj uracunat u cenu

Sadrzaj apartmana

  • TV
  • Kompletno opremljena kuhinja

Autobuski prevoz

  • Polazak iz Subotice zagarantovan

SLIČNO U PONUDI – Apartmani u Polihronu

Naša adresa

Ulica Dimitrija Tucovica 2

 Subotica

KOntakt Info

E-mail: info@proffis.rs
Tel:  +381 24 600 660 , +381 69 651 660

P o z o v i t e  još danas!

024/600-660