30 GODINA VAŠEG POVERENJA

KOMBI PREVOZ

SUBOTICA – BUDIMPEŠTA

BUDIMPEŠTA – SUBOTICA

Najvažnije informacije

* Svakodnevni garantovani kombi polasci
* Više polazaka u toku dana
* Vreme polaska se prilagođava potrebama putnika
* Mesta polaska: glavna autobuska stanica
* Vozimo Vas do aerodroma ili željene adrese u Budimpešti
* Kombi prevoz do Budimpešte iz Beograda, Novog Sada, Bačke Topole i Subotice

Zašto odabrati kombi prevoz do Budimpešte?

Do Budimpešte iz Srbije možete doći pratkično bilo kojim prevoznim sredstvom, ali se kombi, odnosno minibus prevoz pokazao kao najbolji i najelegantniji iz više razloga. Prilikom rezervacije kombi prevoza možete da zatražite od prevoznika da Vas odveze do željene adrese u Budimpešti. Zahvaljujući tako organizovanom kombi prevozu, uštedećete na vremenu i oslobodićete sebe dodatnog stresa. Kako je Budimpešta popularna destinacija, polasci kombijem iz i do ovog grada su svakodnevni. Za razliku od autobusa, aviona ili voza čijem fiksnom redu vožnje morate da se prilagođavate, minibus prevoz je fleksibilniji i prilagođava se potrebama putnika. Mali broj putnika takođe poboljšava kvalitet samog putovanja. Proffis obezbeđuje putnicima udobno putovanje u klimatizovanim i čistim kombi vozilama. Našim profesionalnim vozačima biće pravo zadovoljstvo da Vas bezbedno prevezu iz Srbije za Mađarsku i nazad. Višegodišnje iskustvo putnika je pokazalo da nijedno drugo prevozno sredstvo nije tako efikasno i elegantno koliko kombi prevoz.

Rezervacija prevoza za Budimpeštu

Rezervaciju možete izvršiti pozivom na telefon ili putem email-a. Prilikom rezervacije moraćete da ostavite neophodne detalje o sebi i Vašem putovanju ili putniku odnosno putnicima koje prijavljujete za transfer. Poželjno je da svoje mesto u kombiju rezervišete na vreme kako ne biste ostali bez istog. Agencija Proffis svojim putnicima, ukoliko je potrebno, pomaže oko kupovine avio karata, putnog osiguranja osiguravajuće kuće Generali i organizacije smeštaja.

CENA

Cena karte u jednom pravcu po osobi je 40 eura, a cena povratne karte po osobi je 80 eura.

KOMBI PREVOZ  – BEČ

SUBOTICA – BEČ

BEČ – SUBOTICA

Najvažnije informacije

* Svakodnevni garantovani kombi polasci
* Više polazaka u toku dana
* Vreme polaska se prilagođava potrebama putnika
* Mesta polaska: hotel Patria u Subotici ili Palić centar 
* Vozimo Vas do aerodroma ili željene adrese u Beču
* Kombi prevoz do Beča iz Beograda, Novog Sada, Bačke Topole i Subotice

Zašto odabrati kombi prevoz do Beča?

Evropska prestonica kulture i umetnosti Beč je oduvek privlačio stanovnike Srbije, ne samo turistički, već i za život, rad i studije. Do Beča iz Srbije možete doći bilo kojim prevoznim sredstvom, ali statistika pokazuje da se ljudi uglavnom odlučuju za minibus odnosno kombi prevoz. Razlog je vrlo jednostavan – kombi prevoz je najisplativiji, najudobniji i najkvalitetniji način da otputujete za Beč. Agencija Proffis ima organizovane svakodnevne polaske iz Srbije za Beč i obratno. Polasci za Beč se organizuju u nekoliko termina svakog dana, prema potrebama putnika, a najčešće su to jutarnji i večernji polazak. U tom slučaju ne zavisite od reda vožnje ostalih prevoznih sredstava. Agencija Proffis obezbeđuje udobno putovanje u klimatizovanim i čistim kombi vozilima sa ljubaznim i profesionalnim vozačima. U dogovoru sa agencijom Proffis i prilikom rezervacije mesta, možete tražiti da Vas kombi u Beču ostavi na aerodromu ili željenoj adresi. Upravo zahvaljujući kombi prevozu, Vi štedite na vremenu i ne brinete o tome kako ćete doći do željene adrese u gradu sa npr. aerodroma u Beču.

Rezervacija prevoza za Beč

Rezervaciju možete izvršiti pozivom na telefon ili putem email-a. Poželjno je da ne čekate zadnji momenat da rezervišete mesto već da to uradite na vreme. Prilikom rezervacije, moraćete ostaviti detalje o sebi i Vađem putovanju ili putniku odnosno putnicima koje prijavljujete za transfer. Agencija Proffis svojim putnicima, ukoliko je potrebno, pomaže oko kupovine avio karata, putnog osiguranja osiguravajuće kuće Generali i organizacije smeštaja.

CENA

Cena karte u jednom pravcu po osobi je 50 eura, a cena povratne karte po osobi je 100 eura.