30 GODINA VAŠEG POVERENJA

Kuća Savoulidis - Dassia

Dvospratna kuća Savoulidis sa prizemljem, skromnog izgleda i kvaliteta, koja se nalazi u centru Dasije, oko 200m od mora i od najbliže plaže.

Kuca Savoulidis Krf
Kuca Savoulidis Krf1
Kuca Savoulidis Krf2
Kuca Savoulidis Krf3
Kuca Savoulidis Krf4
Kuca Savoulidis Krf5
Kuca Savoulidis Krf6
Kuca Savoulidis Krf7
Kuca Savoulidis Krf8
Kuca Savoulidis Krf9
Kuca Savoulidis Krf10
Kuca Savoulidis Krf11
Kuca Savoulidis Krf12
Kuca Savoulidis Krf13
Kuca Savoulidis Krf14
Kuca Savoulidis Krf15
Kuca Savoulidis Krf16
Kuca Savoulidis Krf17
Kuca Savoulidis Krf18
Kuca Savoulidis Krf19
Kuca Savoulidis Krf20
Kuca Savoulidis Krf21
Kuca Savoulidis Krf22
Kuca Savoulidis Krf23
previous arrow
next arrow
Kuca Savoulidis Krf
Kuca Savoulidis Krf1
Kuca Savoulidis Krf2
Kuca Savoulidis Krf3
Kuca Savoulidis Krf4
Kuca Savoulidis Krf5
Kuca Savoulidis Krf6
Kuca Savoulidis Krf7
Kuca Savoulidis Krf8
Kuca Savoulidis Krf9
Kuca Savoulidis Krf10
Kuca Savoulidis Krf11
Kuca Savoulidis Krf12
Kuca Savoulidis Krf13
Kuca Savoulidis Krf14
Kuca Savoulidis Krf15
Kuca Savoulidis Krf16
Kuca Savoulidis Krf17
Kuca Savoulidis Krf18
Kuca Savoulidis Krf19
Kuca Savoulidis Krf20
Kuca Savoulidis Krf21
Kuca Savoulidis Krf22
Kuca Savoulidis Krf23
previous arrow
next arrow

Usluga: najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.

Opis kuće Savoulidis na Krfu

Apartmani na Krfu – Kuća Savoulidis

Opis i lokacija: Dvospratna kuća Savoulidis sa prizemljem, skromnog izgleda i kvaliteta, koja se nalazi u centru Dasije. U sklopu kuće nalazi se bazen.

Udaljenost od mora i plaže: Kuća je udaljena oko 200m od mora i od najbliže plaže.

Ležaljke i suncobrani: na bazenu.

Smeštaj: Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i apartmane za 2 do 4 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji i apartman u prizemlju imaju ulaznu terasu ili prostor u funkciji terase. U sklopu kuće postoji wifi slabog protoka, dostupan u periodu jun-septembar.

Parking: Sopstveni parking ima, ograničenog kapaciteta.

POLAZAK IZ SUBOTICE!

Cenovnik Krf Savoulidis Leto 2021

1.dan Putovanje. Beograd – sastanak grupe u 14.15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 15.00 h. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 2. dan – 10. dan Krf dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 11. dan Krf napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme (oko 16.00 h po lokalnom vremenu u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju) u odnosu na informaciju našeg
predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 12. dan Beograd – Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10,00h (u zavisnosti od uslova na putu i granica).

 

 •  
 • NAČIN PLAĆANJA:

  Celokupan iznos aranžmana do 6 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditnih kartica INTESA BANKE i VISA, MASTER i DINA kreditnih kartica KOMERCIJALNE BANKE – isključivo u agenciji Argus Tours, ili 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 8 jednakih mesečnih rata – čekovima građana (deponuju se prilikom rezervacije), bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

 •  
 •  
 •  

Doplate u odnosu na mesto ulaska putnika u autobus:
– transfer iz SUBOTICE do Beograda i nazad – doplata 21,30 € (2.500 din) po osobi;
– transfer iz NOVOG SADA do Beograda i nazad – doplata 12,80 € (1.500 din) po osobi;
– transfer sa autoputa kod STARE PAZOVE i nazad – doplata 8,50 € (1.000 din) po osobi;
* Doplate se ostvaruju isključivo shodno mestu ulaska putnika u autobus, koji koriste paket aranžman.

Polazak autobusa datuma navedenog u tabeli:
– iz SUBOTICE u 11,00 h sa autobuske stanice;
– iz NOVOG SADA u 13.00 h sa parkinga železničke stanice, kod stare lokomotive;
– sa autoputa kod STARE PAZOVE u 13.30h PETROL pumpa
– iz BEOGRADA u 15,00 h GLAVNA AUTOBUSKA STANICA „BAS“, predviđeni peroni 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi);
– iz KRAGUJEVCA u 16,30 h sa javnog parkinga kod železničke stanice;
– iz NIŠA u 17.30 h sa parkinga ispred železničke stanice.

Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: – Beograd (GLAVNA AUTOBUSKA STANICA „BAS“), odnosi se na polaske iz Subotice i Novog Sada, motel Predejane – Srbija (pauza minimum 30 minuta), Lukoil benzinska pumpa – Makedonija (pauza minimum 20 minuta), Eko benzinska pumpa – Grčka (pauza minimum 20 minuta), a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Mesta polazaka su podložna promeni, a u skladu sa trenutnom odlukom lokalnih organa vlasti.

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA za putnike koji koriste samo uslugu prevoza: iz Subotice povratna karta 90€, jedan pravac 75€, iz Novog Sada povratna karta 80€, jedan pravac 65 €, iz Beograda, Kragujevca i Niša povratna karta 70€, jedan pravac 55€.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd – Parga – Beograd, boravak od 10 dana /9 noćenja/ sa uslugom po izboru u sobama, studijima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja i usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme boravka na destinaciji.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja, popuste i doplate u odnosu na mesto ulaska putnika u autobus, individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera – KANARIS TRAVEL, boravišnu taksu u iznosima od 0,5 € do 1 € po danu, po smeštajnoj jedinici, koja se plaća na licu mesta, u zavisnosti od kategorizacije smeštajnog objekta boravka.

Opis vile

 • 200m od plaže
 • U centru grada
 • Bazen
 • Klima uređaj
 • Wifi internet

Sadržaj apartmana

 • TV
 • Kompletno opremljena kuhinja
 • Kupatilo

Autobuski prevoz

 • Polazak iz Subotice 

SLIČNO U PONUDI – Apartmani u Krfu

Nema pronađenih rezultata

Stranica koju ste tražili nije pronađena. Pokušajte da suzite pretragu, ili koristite navigaciju iznad kako biste pronašli objavu.

Naša adresa

Ulica Dimitrija Tucovića 2

Subotica

KOntakt Info

E-mail: info@proffis.rs
Tel:  +381 24 600 660 , +381 69 651 660

P o z o v i t e  još danas!

024/600-660