30 GODINA VAŠEG POVERENJA

Kuća Kalina

Dvospratna kuća Kalina sa prizemljem okružena zelenilom, skromnog izgleda i kvaliteta koja se nalazi na oko 400 m od centra. Kuća je udaljena na oko 200 m od najbliže plaže (male uvale) i na oko 550 m od poznate Paradiso plaže.

 

Kuca Kalina Neos Marmaras
Kuca Kalina Neos Marmaras1
Kuca Kalina Neos Marmaras2
Kuca Kalina Neos Marmaras3
Kuca Kalina Neos Marmaras4
Kuca Kalina Neos Marmaras5
Kuca Kalina Neos Marmaras6
Kuca Kalina Neos Marmaras7
Kuca Kalina Neos Marmaras8
Kuca Kalina Neos Marmaras9
Kuca Kalina Neos Marmaras10
Kuca Kalina Neos Marmaras11
Kuca Kalina Neos Marmaras12
Kuca Kalina Neos Marmaras13
Kuca Kalina Neos Marmaras14
Kuca Kalina Neos Marmaras15
Kuca Kalina Neos Marmaras16
Kuca Kalina Neos Marmaras17
Kuca Kalina Neos Marmaras18
Kuca Kalina Neos Marmaras19
Kuca Kalina Neos Marmaras20
Kuca Kalina Neos Marmaras21
Kuca Kalina Neos Marmaras22
previous arrow
next arrow
Kuca Kalina Neos Marmaras
Kuca Kalina Neos Marmaras1
Kuca Kalina Neos Marmaras2
Kuca Kalina Neos Marmaras3
Kuca Kalina Neos Marmaras4
Kuca Kalina Neos Marmaras5
Kuca Kalina Neos Marmaras6
Kuca Kalina Neos Marmaras7
Kuca Kalina Neos Marmaras8
Kuca Kalina Neos Marmaras9
Kuca Kalina Neos Marmaras10
Kuca Kalina Neos Marmaras11
Kuca Kalina Neos Marmaras12
Kuca Kalina Neos Marmaras13
Kuca Kalina Neos Marmaras14
Kuca Kalina Neos Marmaras15
Kuca Kalina Neos Marmaras16
Kuca Kalina Neos Marmaras17
Kuca Kalina Neos Marmaras18
Kuca Kalina Neos Marmaras19
Kuca Kalina Neos Marmaras20
Kuca Kalina Neos Marmaras21
Kuca Kalina Neos Marmaras22
previous arrow
next arrow

Usluga: najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.

Opis kuće Kalina u Neos Marmarasu

Apartmani u Neos Marmarasu – Kuća Kalina

Opis i lokacija: Dvospratna kuća Kalina sa prizemljem okružena zelenilom, skromnog izgleda i kvaliteta koja se nalazi na oko 400 m od centra.

Udaljenost od mora i plaže: Kuća je udaljena na oko 200 m od najbliže plaže (male uvale) i na oko 550 m od poznate Paradiso plaže.

Ležaljke i suncobrani: ne.

Smeštaj: Kuća poseduje studija za 2 osobe od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja (fioka koja se izvlači iz osnovnog ležaja) i studija za 3 osobe. Svi studiji su opremljeni TWC-om (bez ograđene tuš kade u nekim od studija), TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom i apartman za 2 do 4 osobe koji se nalazi na drugom spratu i sastoji se od dnevnog boravka u okviru kojeg su dva ležaja i izdvojena kuhinja, spavaće sobe sa manjim francuskim ležajem, TWC-om (bez ogradjene tuš kade) i velike ugaone terase. Studiji u prizemlju imaju prostor u funciji terase. U sklopu kuće postoji wifi (slabog protoka) za ograničen broj korisnika, dostupan u period jun – septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 250m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

POLAZAK IZ SUBOTICE!

Cenovnik Neos Marmaras Kalina Leto 2023

1. dan Putovanje. Beograd – sastanak grupe u 18.15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “, sa
predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 19.00 h. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 2.dan – 10. dan Halkidiki – NEOS MARMARAS – Dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 11.dan Halkidiki – NEOS MARMARAS – napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme (oko 20.00 h po lokalnom vremenu, u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju) u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. 12.dan Beograd – Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 07,00 h (u zavisnosti od uslova na putu i granica).

 

 •  
 • NAČIN PLAĆANJA:

  Celokupan iznos aranžmana do 6 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditnih kartica INTESA BANKE i VISA, MASTER i DINA kreditnih kartica KOMERCIJALNE BANKE – isključivo u agenciji Argus Tours, ili 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 8 jednakih mesečnih rata – čekovima građana (deponuju se prilikom rezervacije), bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

 •  
 •  
 •  

Doplate u odnosu na mesto ulaska putnika u autobus:
– transfer iz SUBOTICE do Beograda i nazad – doplata 21,30 € (2.500 din) po osobi;
– transfer iz NOVOG SADA do Beograda i nazad – doplata 12,80 € (1.500 din) po osobi;
– transfer sa autoputa kod STARE PAZOVE i nazad – doplata 8,50 € (1.000 din) po osobi;
* Doplate se ostvaruju isključivo shodno mestu ulaska putnika u autobus, koji koriste paket aranžman. Minimalan broj putnika za realizaciju polazaka iz Subotice i Novog Sada je 20

Polazak autobusa datuma navedenog u tabeli:
– iz SUBOTICE u 11,00 h sa autobuske stanice;
– iz NOVOG SADA u 13.00 h sa parkinga železničke stanice, kod stare lokomotive;
– sa autoputa kod STARE PAZOVE u 13.30h PETROL pumpa
– iz BEOGRADA u 15,00 h GLAVNA AUTOBUSKA STANICA „BAS“, predviđeni peroni 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi);
– iz KRAGUJEVCA u 16,30 h sa javnog parkinga kod železničke stanice;
– iz NIŠA u 17.30 h sa parkinga ispred železničke stanice.

Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: – Beograd (GLAVNA AUTOBUSKA STANICA „BAS“), odnosi se na polaske iz Subotice i Novog Sada, motel Predejane – Srbija (pauza minimum 30 minuta), Lukoil benzinska pumpa – Makedonija (pauza minimum 20 minuta), Eko benzinska pumpa – Grčka (pauza minimum 20 minuta), a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Mesta polazaka su podložna promeni, a u skladu sa trenutnom odlukom lokalnih organa vlasti.

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA za putnike koji koriste samo uslugu prevoza: iz Subotice povratna karta 90€, jedan pravac 75€, iz Novog Sada povratna karta 80€, jedan pravac 65 €, iz Beograda, Kragujevca i Niša povratna karta 70€, jedan pravac 55€.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd – Parga – Beograd, boravak od 10 dana /9 noćenja/ sa uslugom po izboru u sobama, studijima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja i usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme boravka na destinaciji.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja, popuste i doplate u odnosu na mesto ulaska putnika u autobus, individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera – KANARIS TRAVEL, boravišnu taksu u iznosima od 0,5 € do 1 € po danu, po smeštajnoj jedinici, koja se plaća na licu mesta, u zavisnosti od kategorizacije smeštajnog objekta boravka.

Opis vile

 • 200m od plaže
 • 400m od centra grada
 • Klima uređaj
 • Wifi internet

Sadržaj apartmana

 • TV
 • Kompletno opremljena kuhinja
 • Kupatilo

Autobuski prevoz

 • Polazak iz Subotice 

SLIČNO U PONUDI – Apartmani u Neos Marmarasu

Naša adresa

Ulica Dimitrija Tucovića 2

Subotica

KOntakt Info

E-mail: info@proffis.rs
Tel:  +381 24 600 660 , +381 69 651 660

P o z o v i t e  još danas!

024/600-660