30 GODINA VAŠEG POVERENJA

Aparthotel Vučko

Hotelsko apartmanski kompleks Wellness & Spa Aparthotel VUČKO smeštan je u samom centru Jahorine na 1.520 m nadmorske visine. Aparthotel Vučko je nastavio tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu “ZOI ’84.” i dobio ime po zvaničnoj maskoti XIV ZOI. U samom centru turističkog kompleksa, Vučko nudi gostima vrhunski smještaj i uslugu kao i niz sadržaja za ljepši i ugodniji odmor.

Sadržaj hotela:
Paradizo loby bar, restoran, vinoteka sa velikim izborom vina iz celog sveta, poslastičarnica, wellness centar na 720 m2, sala za seminare i prezentacije, čuvanje dece, prodavnica sa suvenirima i dnevnom štampom, menjačnica, ski servis, ski rental, iznajmljivanje bicikala, sportski tereni za tenis, košarkašku, mali fudbal i odbojku. Wellness&Spa Oaza u Aparthotelu Vučko na Jahorini, se prostire na 700m2, na čistom vazduhu sa bistrom izvorskom vodom i fantastičnim pogledom na borovu i jelovu šumu. Sadržaji: hidromasaži veliki whirlpool, terapeutske i relax masaže, saune, parno kupatilo, fitnes.

Stara_planina1a
Stara-planina
stara-planina-skimapa-1200
Stara-planina-sl-1
previous arrow
next arrow
Stara_planina1a
Stara-planina
stara-planina-skimapa-1200
Stara-planina-sl-1
previous arrow
next arrow

U Apart hotelu VUČKO sve sobe su komforne, opremljene po meri sa:
– Info star TV,
– telefonima sa direktnim biranjem vanjskih linija,
– besplatnim bežičnim internetom,
– fenom,
– mini barom,
– sigurnosnim sefom…
– U hotelu su 2 sobe opremljene prema potrebama osoba sa invaliditetom.

VUČKO – DEPADANS:
Standard soba: Dvokrevetna soba sa francuskim ležajem za dve osobe.
Standard apartman: Sastoji se od dve odvojene prostorije sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje za 2 do 4 osobe.

VUČKO – CENTRALNI DEO:
Superior soba: komforne sobe koje imaju jednu prostoriju sa francuskim ležajem, a nekoliko soba u svom sastavu ima i dodatnu prostoriju sa jednim singl ležajem. Broj osoba koje mogu boraviti u ovom tipu apartmana je: 2, maksimalno 3 osobe.
Superior apartman: Sastoji se od dve odvojene prostorije sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje, ili sa 2 francuska ležaja. Broj osoba koju mogu boraviti u ovom tipu apartmana: od 2 do 4 osobe.

VUČKO – A & B BLOK
Lux soba +: (francuski ležaj+singl ležaj)
Dvokrevetne sobe, veoma komforne. Sve sobe imaju jednu prostoriju sa francuskim ležajem i dodatnu prostoriju sa jednim singl ležajem. Broj odraslih osoba koje mogu boraviti u ovom tipu sobe je troje.
Lux Apartman: (francuski ležaj + sofa na razvlačenje)
Sastoji se od jedne spavaće sobe i dnevne sobe u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje. Maksimalan broj odraslih osoba koje mogu da borave u ovom tipu apartmana je 4. Apartmani imaju i svoju mini kuhinju.
Lux apartman Vučko: (francuski + 3 singl ležaja )
Vučko 5 porodične sobe sastoje se od spavaćeg dijela sa francuskim krevetom, dodatna tri kreveta za po jednu osobu u 3 odvojene prostorije (dnevna, spavaća, dodatna soba), neke dnevne sobe imaju sofu na razvlačenje za dodatne dve osobe. Maksimalni kapacitet je od 5 do 7 osoba.
Lux apartman Family: (francuski ležaj + 1 single ležaj + sofa) Vučko 3+2 porodične sobe sastoje se od glavne sobe sa francuskim krevetom, sobe za jednu osobu i sofe na razvlačenje u sklopu glavne sobe, gde se može smestiti još dve osobe. Broj soba u ovom tipu apartmana kreće se od dve do tri a maksimalan broj osoba je pet.

Cene hotela Vučko na Jahorini

CENA UKLJUČUJE:
● za sobe smeštaj na bazi polupansiona, cena po osobi dnevno, (doručak i večera, posluženje švedski sto – ukoliko uslugu u hotelu koristi više od 15 gostiju);
● za apartmane LUX VUČKO i LUX FAMILY cena je po apartmanu dnevno za uslugu polupansion za sve osobe u app;
● korišćenje fitnes centra;
● wi-fi;
● parking mesto pod obezbeđenjem;
● Prijava gostiju je od 15h, odjava do 11h.

CENA NE UKLJUČUJE:
● boravišna taksa i osiguranje dnevno za starije od 12 god – 1.90€;
● deca do 0-12 godina plaćaju samo hotelsko osiguranje dnevno 0,30€.

POPUSTI ZA BORAVAK U SOBAMA:
● deca do 5,99 god u pratnji dvoje odraslih u sobama – gratis
● deca 6-11,99 god 50% popusta sa dve punoplatežne osobe u sobama.

POSEBNA PRAVILA KOJA VAŽE ZA SUPERIOR APARTMAN, LUX APARTMAN I STANDARD APARTMAN:
● Minimalan broj platežnih odraslih osoba u zbiru mora biti tri (dvoje dece uzrasta od 6-11,99 godina se računaju kao jedna platežna odrasla osoba).
● U slučaju boravka 3 platežne odrasle osobe i deteta, za dete važi doplata spram uzrasta deteta, kao u sobama.

DOPLATE:
● jednokerevtna soba 100% od iznosa po osobi;
● kućni ljubimci 25 EUR po boravku;
● garažno mesto 20 EUR po danu po vozilu;
● period Nove godine 28.12.-03.01. min 5 noćenja uz 100% avansne uplate;
● doplata za Novogodišnju svečanu večeru je 120 EUR po osobi i ona je obavezna. Za decu od 6 do 12 godina 60EUR po detetu – nije obavezna;
● za decu mlađu od 6 godina proslava Nove Godine ne uključuje mesto u restoranu, već će biti organizovana proslava u dečijoj igraonici.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:
AVANSNO – u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge; (osim u slučaju ranog bukinga kada se uplaćuje minimum 50% avansno ili u celosti kod objekata gde je tako navedeno);
UPLATA NA RATE – avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (mogućnost čekovima građana do 30.03.2023 god); Platnim karticama Banca Intesa (Master, Visa) do 3 rate BEZ KAMATE.

SLIČNO U PONUDI – JAHORINA ZIMOVANJE

PANSION LUČIĆ

PANSION LUČIĆ

Pansion Lučić U srcu Olimpijske ljepotice Jahorine, na 1347 metara nadmorske visine. Pansion Lučić se nalazi u Poljicama, jednom od najljepših...

HOTEL BOARD

HOTEL BOARD

Hotel Board Jedan je od najnovijih hotela na Jahorini. Nalazi se u samom središtu turističkog kompleksa, na 100 m udaljenosti od žičare i ski lifta....

APARTMANI GORŠTAK

APARTMANI GORŠTAK

Apartmani Gorštak Apartmani "GORŠTAK NPL" se nalaze u vilama Gorštak 2 i 3 na Jahorini. Kategorisani su sa tri zvezdice. Na raspolaganju je 5...