NEOS MARMARAS LETO 2023

Poznato letovalište Neos Marmaras je smešten na tri brežuljka uz obalu na zapadnoj strani poluostrva i centar aktivnosti Sitonije. Sa ukupno 3000 stanovnika, u letnjoj turističkoj sezoni grad može da ima i do 20000 posetilaca tokom letnje turističke sezone. Stara manastirska imanja kupili su preduzetnici i pretvorili ih u hotele na plaži, luksuzne apartmanske kuće i kampove. Ovde možete pronaći razne apartmanske kao i hotelske smestaje koji se nalaze u gradu ili u okolini. Takođe ima mnogo restorana, taverni i kafića po svačijem ukusu. Ovo mesto može da ponudi za svakog po nešto. Pored toga, u okolini postoji mnoštvo izbora za zabavu i trpezu koji prostoru pripisuju kosmopolitski i živopisan karakter. Ukiliko želite da obiđete jedan od najvećih gradova Grčke, Solun je udaljen na oko 125 kilometara. Svakako ovaj gradić je odličan izbor i za mlađe osobe kao i za porodice koje žele da posete Sitoniju.

Udaljenost ovog mesta od Subotice je 936 km. Organizovan autobuski prevoz ili transfer iz Subotice!

Kuća VoulaNeos Marmaras

Kuća Voula
Neos Marmaras

Dvospratna kuća Voula sa prizemljem, koja se nalazi u neposrednoj blizini stadiona, na oko 500 m od centra. Kuća je udaljena oko...

opširnije
Kuća VasoNeos Marmaras

Kuća Vaso
Neos Marmaras

Trospratna kuća Vaso sa prizemljem i niskim prizemljem, koja se nalazi na kosom terenu u neposrednoj blizini stadiona, na oko...

opširnije
Kuca MartaNeos Marmaras

Kuca Marta
Neos Marmaras

Vila Marta se nalazi u mirnom delu Neos Marmarasa na oko 250 metara udaljenosti od mora, a na oko 500 metara od Paradiso plaže,...

opširnije

ŠTA VREDI VIDETI U NEOS MARMARASU

 • Replika čamca „Santala“ koji stoji u gradskoj luci.
 • „Tripotamos metochi“ iz 19. veka, građevinski kompleks manastira Kastamonitou i „metochi“ manastira Gregoriou izgrađen 1865. godine.
 • Ostrvo Kelifos, samo dva kilometra od obale, strmo je i kamenito ostrvo bez vode prekriveno borovom šumom i divljim maslinama.
 • Porto Carras Grand Resort jedinstven je turistički kompleks koji uključuje 4 hotela, privatnu marinu, kockarnicu, konferencijski centar, talasoterapiju i spa centar. Takođe nudi golf terene, jahanje, tenis, fudbal, odbojku, košarkaške objekte i široku obalu kristalnih, peščanih plaža.
 

Mapa Neos Marmarasa

DODATNE AKTIVNOSTI U NEOS MARMARASU

 • Tradicionalni ribolov

  Ribolovno iskustvo s tradicionalnim brodom u Neos Marmarasu na Halkidikiju u Grčkoj. Uživajte u jedinstvenom iskustvu !! Ukrcajte se na brod i doživite nezaborvano iskustvo pecanja! Kapetan i njegova iskusna posada upoznaće vas sa ribolovom. Oprema i mamci vas čekaju da dokažete da ste sjajan ribar ili da imate početničku sreću. Halkidiki ima idealna mesta za ribolov.

 • Obilazak vinograda

  Upoznajte Domaine Porto Carras, najveći pojedinačni organski vinograd u Grčkoj i jedan od najvećih u Evropi, ukupne površine 4.750 hektara. Posetioci imaju priliku da se dive veličanstvu planine Meliton i impresivnim predelima Domaine. Obilasci se prave u najzanimljivijim delovima vinograda, pružajući posetiocima priliku da uživaju u hladu drveća, ogromnim površinama zelenih vinograda i plavom egejskom moru. Takođe, zaustavljanje na vrhu planine Meliton omogućava posetiocima da uživaju u sprektakularnom pogledu.

 • Iznajmite čamac

  Ovo je jedinstveno iskustvo na Neos Marmarasu. Iznajmljivanje brodova, bez dozvole. Otkrijte lepote Halkidikija i Sitonije na jedinstven način. Možete iznajmiti čamac ispred luke Neos Marmaras ili na plaži Lagomandra i uputiti se do skrivenih plaža Sitonije. Možete iznajmiti čamac ispred luke Neos Marmaras ili na plaži Lagomandra i uputiti se do skrivenih plaža Sitonije.