30 GODINA VAŠEG POVERENJA

SPA ODMOR – TERME ČATEŽ

JANUAR / MART 2024.

Predlažemo Vam jedno opuštajuće jesenje putovanje u terme Čatež, koje se nalaze nas svega 430km od Beograda. Termalni kompleks termi Čatež jedan je od najvećih u Sloveniji i čine ga vodena letnja i zimska rivijera koju čine bazeni za decu i odrasle, divlja reka i tobogan, bazen sa veštačkim talasima, bazeni nepravilnog oblika sa masažnim ležištima, whirlpoolima, slapovima i brzom vodenom strujom. Uz to možete posetiti Maribor, a mi Vam preporučujemo fakultativan obilazak Ljubljane i Celja.

©pixelmaker.at
TERME RADENCI BAD RADKERSBURG
TERME RADENCI GRAZ 2
TERME RADENCI GRAZ
TERME RADENCI
previous arrow
next arrow
©pixelmaker.at
TERME RADENCI BAD RADKERSBURG
TERME RADENCI GRAZ 2
TERME RADENCI GRAZ
TERME RADENCI
previous arrow
next arrow

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN putovanja BEOGRAD / PORTOROŽ
Sastanak grupe u 21:15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “, sa predviđenih perona od 34 do 41( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice( preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 22:00 h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.
2.DAN PORTOROŽ / PIRAN
Dolazak u Portorož u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel (prema hotelskim pravilima posle 15:00 h). Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo prijatnu šetnju obalom do istorijskog grada Piran i čašu vina na Tartinijevom trgu . Mogućnost večere u restoranu hotela Histrion uz doplatu. Noćenje.
3.DAN PORTOROŽ / Fakultativno ROVINJ / PORTOROŽ
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti, mi Vam preporučujemo fakultativni izlet poseta Istarskom gradu Rovinju jednom od najslikovitijih i najromatičnijih gradova na Mediteranu. Ono što ga izdvaja od ostalih Istarskih gradova je priroda koja će Vas zadiviti, raznovrsnost arhitektonskih stilova, gradska kultura, stari grad koji je proglašen za spomenik kulture. Po dolasku odlazak u informativnu šetnju istoriskim jezgrom ovog šarmantnog grada. Uske kamene popločane uličice, šarene uske zgrade, cvetni trgovi i pogled na okolna ostrva sa platoa ispred crkve svete Eufemije učiniće Vas da ponovo poželite da mu se vratite. Slobodno vreme za
individualne aktivnosti . Povratak u hotel. Mogućnost večere u restoranu hotela Histrion uz doplatu. NOĆENJE.
4.DAN PORTOROŽ /TRST / PORTOROŽ / BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju, ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Trsta. Po dolasku, kraći informativni obilazak grada – pešačka tura (Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona, trg ujedinjenja
Italije…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti…… Povratak u Portorož po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 18:00 h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti..
5.DAN BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa

ARANŽMAN OBUHVATA:
✓ Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, prosečne udobnosti, sa audio i video opremom, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
✓ Smeštaj u dvokrevetnim sobama na bazi 2 polupanisona (doručak i večera) u izabranom hotelu sa uključenim pratećim sadržajima navedenim kod opisa hotela,
✓ Usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana,
✓ Troškove organizacije putovanja.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno osiguranje sa ili bez pokrića Covid-19 (mogućnost pribavljanja individualne polise u agenciji),
– Obaveznu boravišnu taksu koja iznosi €2,5 dnevno po osobi (za maloletna lica od 07-17,99 godina iznosi €1,25 osoba/dan) i prijavu koja iznosi €1,5 po osobi i koje se plaćaju na recepciji hotela,
– Individualne troškove,
– Fakultativne izlete koji nisu sastavni deo programa putovanja i ostale nepomenute troškove.
– Evropska Unija od naredne godine (tačan datum stupanja na snagu još nije preciziran a odnosi se na 2024. godinu), najavljuje uvodjenje Evropskog sistema putnih informacija i autorizacije (ETIAS) , za putovanje u Schengen zonu, za putnike kojima nije potrebna viza za ulazak u EU, uključujući i putnike iz BiH. Državljani trećih zemalja kojima nije neophodna viza za putovanje u Schengen zonu moraće individualno pre puta podneti zahtev za odobrenje putovanja jednostavnom procedurom korištenja internet stranice ili mobilne aplikacije ETIAS-a i za to će morati platiti naknadu u iznosu od 7 eura, a dobijeno odobrenje ETIAS-a važi će tri godine“, po trenutnim najvama..

POPUSTI I DOPLATE:
• Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi + € 50 na cenu aranžmana za Hotel Čatež 3* . Rezervacija jednokrevetnih soba se radi isključivo na upit.
• Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi + € 60 na cenu aranžmana za Hotel Terme4*. . Rezervacija jednokrevetnih soba se radi isključivo na upit.
• Dete od 0-5.99 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, ima popust u iznosu od – € 90 na cenu aranžmana i smeštaj u zajedničkom ležaju u dvokrevetnoj sobi.
• Dete od 6-11.99 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, ima popust u iznosu od – € 50 na cenu aranžmana i smeštaj na pomoćnom ležaju u sobi.
• Dete od 12 godina, smatra se odraslom osobom prema hotelskim pravilima i ne ostvaruje popust prema ovom programu putovanja, ima smeštaj na pomoćnom ležaju i uslugu kao punoplatežna osoba.
• Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja cene aranžmana za sopstveni prevoz.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:

– Celokupan iznos aranžmana u 6 mesečnih rata za korisnike VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS kreditnih kartica Bance Intesa ili VISA, MASTER I DINA kreditnih kartica NLB Komercijalne banke – isključivo u poslovnici Argus Tours-a;
– €89 ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, najkasnije 21 dan pre početka aranžmana;
– €89 od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana u 3 jednake mesečne rate čekovima građana bez kamate, koje se deponuju prilikom rezervacije;
– kompletan iznos aranžmana kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana.

OPIS HOTELA:
Hotel ČATEŽ 3* – https://www.terme-catez.si/hr/catez/smjestaj/hotel-catez
Hotel se nalazi u okviru kompleksa termi Čatež i pogodan je za putnike svih urasta, a kako je građen bez arhitektonskih prepreka posebno se preporučuje gostima sa lokomotornim poteškoćama.
SOBE: Sve sobe su dvokrevetne (sa mogućnošću dodavanja dodatnog ležaja i/ili dečijeg krevetića na upit), sa kupatilom sa kadom ili TWC-om, fenom, mini barom, sefom, telefonom i SAT TV-om. Većina soba ima klimu i balkon.
USLUGA: U cenu aranžmana u ovom hotelu je uključen:
✓ polupanison (doručak i večera),
✓ neograničeno korišćenje unutrašnjeg i spoljašnjeg bazena hotela Terme,
✓ kupanje i korišćenje svih atrakcija na zimskoj Termalnoj Rivieri (2 ulaz dnevno),
✓ animacijski program preko dana i u večernjim satima prema programu,
✓ Wi-Fi i parking.
Hotel TERME 4* – http://www.terme-catez.si/sr/catez/smestaj/hotel-terme/
Hotel se nalazi u okviru kompleksa termi Čatež, u mirnom delu kompleksa. Hotel Terme 4* je udaljen od Termalne rivijere oko 300m. Pogodan je putnike svih urasta, a posebno za putnike koji traže opuštajući odmor uz odabranu wellnes ponudu. Putnicima su dostupni unutrašnji i spoljašnji bazeni hotela.
SOBE: Sve sobe su dvokrevetne (sa mogućnošću dodavanja dodatnog ležaja i/ili dečijeg krevetića na upit), sa kupatilom sa kadom ili TWC-om, fenom, mini barom, sefom, telefonom i SAT TV-om. Većina soba ima klimu i balkon.
USLUGA: U cenu aranžmana u ovom hotelu je uključen:
✓ polupanison (doručak i večera),
✓ korišćenje bazenskog kompleksa Hotela Čatež (1 ulaz dnevno /osoba),
✓ korišćenje svih atrakcija na zimskoj Termalnoj Rivieri (2 ulaza dnevno/osoba),
✓ neograničeno korištenje sauna u hotelu Terme,
✓ animacijski program preko dana i u večernjim satima prema programu,
✓ Wi-Fi i parking.