30 GODINA VAŠEG POVERENJA

TERME RADENCI

JANUAR 2024.

Terme Radenci, sa 138 godina tradicije, još uvek oduševljavaju posetioce svojstvima mineralne vode koja šumi iz tri izvora, koja su simbolički prikazana u znaku tri srca.

©pixelmaker.at
TERME RADENCI BAD RADKERSBURG
TERME RADENCI GRAZ 2
TERME RADENCI GRAZ
TERME RADENCI
previous arrow
next arrow
©pixelmaker.at
TERME RADENCI BAD RADKERSBURG
TERME RADENCI GRAZ 2
TERME RADENCI GRAZ
TERME RADENCI
previous arrow
next arrow

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN putovanja BEOGRAD / PTUJ
Sastanak grupe u 22:45 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “, sa predviđenih perona od 34 do 41( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23:30 h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.
2.DAN PTUJ / TERME RADENCI
Dolazak u Ptuj – predivan stari grad u Sloveniji. Po dolasku informativna šetnja gradom koji je pun priča starih Rimljana. Slobodno vreme za individualnu šetnju gradom zaustavljajući se kod znamenitosti, otkrivajući skrivene kutke ovog grada. Počastite se šoljicom kafe ili osvježavajućim pićem. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča polazak za Terme Radence. Smeštaj u hotel (prema hotelskim pravilima posle 15:00 h). Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. Noćenje.
3.DAN TERME RADENCI / Fakultativno GRAZ / TERME RADENCI
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti, mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za GRAZ – grad koji nudi raznolikost i kulturno bogatstvo uz šarmantan stari grad i moderne atrakcije što ga čini jako privlačnim. Po dolasku, razgledanje grada: Glavni Trg, Gradska skupština, Opera, Glokenšpil zvono, Kaštel, Katedrala. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Mogućnost večere u restoranu hotela Radin uz doplatu. NOĆENJE.
4.DAN TERME RADENCI / Fakultativno BAD RADKERSBURG / TERME RADENCI / BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju, ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Bad Radkersburg (Austrijska Radgona ili Bad Radkersburg je prvenstveno istorijski grad, ali je nekada bio ostrvo usred Mure). Informativna šetnja gradom gde ćete videti Glavni trg, gradsku većnicu sa gotičkom kulom, okruženu trospratnim zgradama a nekada vlasništvo bogatih trgovaca i plemića, palatu Pistor- jednu od najstarijih u gradu, u čijem su podrumu otkrivene vredne freske radgonskog slikara Janeza Akvile. Slobodno vreme za individualne aktivnosti… Povratak u Terme po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 15:00 h. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko ponoći ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi 2 noćenja sa doručkom u Hotelu Radin ,neograničeno kupanje u deset unutrašnjih i vanjskih bazena s termalnom vodom koji rade cele godine, jednom dnevno (osim na dan dolaska ) ulaz u Svet sauna -na dan odlaska do 11.00 časova, upotreba fitnessa, peškiri, bade mantili i papuče u sobi,obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, obaveznu boravišnu taksu i prijavu, koja iznosi oko 3.5 € po osobi po noci i plaća se na recepciji hotela ,fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. Evropska Unija od naredne godine (tačan datum stupanja na snagu još nije preciziran a odnosi se na 2024. godinu), najavljuje uvodjenje Evropskog sistema putnih informacija i autorizacije (ETIAS) , za putovanje u Schengen zonu, za putnike kojima nije potrebna viza za ulazak u EU, uključujući i putnike iz BiH. Državljani trećih zemalja kojima nije neophodna viza za putovanje u Schengen zonu moraće individualno pre puta podneti zahtev za odobrenje putovanja jednostavnom procedurom korištenja internet stranice ili mobilne aplikacije ETIAS-a i za to će morati platiti naknadu u iznosu od 7 eura, a dobijeno odobrenje ETIAS-a važi će tri godine“, po trenutnim najvama..

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi za Hotel Radin 4* – 59 €. POPUSTI ZA DECU OD 0-11,99 GODINA u sobi sa dve punoplatežne osobe – 20 €. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.
Prva promena po vec zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd. ) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 6 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditne kartice INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kreditne kartice Komercijalne banke – isključivo u agenciji Argus Tours ili 40% po osobi prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije- čekovima građana, bez uvećanja cene aranžmana ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.

OPIS HOTELA:
HOTEL RADIN 4– je centralni hotel Tema Radenci koji goste dočekuje uz bogate izvore mineralne vode, u zelenom pejzažu žitnih polja i vinogradarskih brežuljaka pored reke Mure. be se nalaze u dva krila, u krilu B se nalaze nove sobe, a u krilu A se nalaze nešto starije sobe, ali renovirane. Sobe imaju kupatilo sa tušem ili kadom i fenom za kosu, TV, mini-bar, bade mantil, sef, klima-uređaj. Takođe, postoje sobe adaptirane za osobe sa specijalnim potrebama. Hotel u svojoj ponudi nudi različite nutritivne opcije kao beauty centar i brigu o zdravlju po načelima istočnjačke medicine u Ajurveda centru. Doručak i večera – švedski sto.